Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
60 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 4 anmeldelser

Pandekager med nougat, banan, nødder og chokoladesauce 6

Giv dine pandekager en opgradering og tilføj bananer i skiver, toppet med nougat, hakket nødder, chokoladesauce og en lækker kugle is. Det bliver næsten ikke bedre! Prøv opskriften herunder. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 6 personer

  • Crepes

  • 2 Æg (str. L)
  • 25 g Flormelis
  • 0,50 tsk Salt
  • 2,50 dl Mælk
  • 0,50 øko Appelsin (revt skal og saft)
  • 150 g Hvedemel
  • 30 g Smør (smeltet)
  • Fyld

  • 2 Bananer
  • 50 g Hasselnødder (ristede)

Sådan gør du

  1. Pisk æg, flormelis, salt, mælk, appelsinskal og saft sammen. Tilsæt hvedemel lidt ad gangen og pisk til dejen er blank. Rør smeltet smør i dejen og lad den hvile 30 min.
  2. Bag mindst 6 store tynde pandekager på en sliplet pande.
  3. Lun pandekagerne, fold dem omkring banan i skiver, blød nougat og hakkede nødder.
  4. Kom chokoladesauce over og servér evt. med en god kugle vaniljeis til.

Tip

Pandekagerne er fryseegnet.

Find alle opskrifter på lækre pandekager og vafler lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften