Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
2,5 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Kokoskager med chokolade 20

Prøv denne opskrift på lækre kokoskager med revet appelsinskal og chokolade. Kagerne kan pyntes med hvid- eller mørk chokolade.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

Sådan gør du

  1. Pisk æg og sukker luftigt og skummende. Vend appelsinskal, kokosmel og hvedemel i æggesnapsen.
  2. Rør dernæst revet marcipan og smeltet smør i dejen, og sæt den som små toppe på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag kagerne ca. 10 minutter ved 200° C.
  3. Sæt kagerne til afkøling på en bagerist og pensl bunden med smeltet chokolade, når de er helt kolde.

Tip

Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften