Kokoskager med chokolade 20
Disse små kokoskager – også kendt som kokosmakroner eller kokostoppe – er sprøde udenpå, bløde indeni og fyldt med smag. Marcipan giver dem en lækker fylde, mens revet appelsinskal tilføjer et friskt pift. Dyppet i chokolade på bunden bliver de ekstra fristende. De er nemme at lave og kræver få ingredienser – perfekt til en hurtig, hjemmelavet forkælelse. Nyd dem til kaffen eller som en lille sød snack.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
-
Kokoskager
- 2 stk. Æg
- 150 g Sukker
- 150 g Kokosmel
- 1 spsk Hvedemel
- 50 g smeltet Smør
- 1 stk. revet skal af Appelsin (økologisk)
-
Pynt
Sådan gør du
- Pisk æg og sukker luftigt og skummende. Vend appelsinskal, kokosmel og hvedemel i æggesnapsen.
- Rør revet marcipan og smeltet smør i dejen.
- Sæt dejen som små toppe på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Bag kagerne ca. 10 minutter ved 200° C.
- Sæt kagerne til afkøling på en bagerist og pensl bunden med tempereret chokolade eller smeltet overtræk, når de er helt kolde.
Tip
Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her.
Guide til temperering af Chokolade findes her.
Hvis i foretrækker ikke at temperere chokolade, kan der nemt bruges ODENSE Mørk Overtræk 150 g og ODENSE Hvid Overtræk 150 g.