Sværhedsgrad
Arbejdstid
25 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
6,5 timer
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

Marcipanchips med chokolade 14

Her får du opskriften på en anderledes, men lækker snack - nemlig marcipanchips med chokolade. Marcipanchipsene kan pyntes med bl.a. mandelflager, nøddeflager eller sågar chili.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 14 stk.

Sådan gør du

  1. Chokoladecreme: Fløden koges op, hældes over den hakkede chokolade, og røres sammen. Sættes på køl i mindst 6 timer - gerne natten over.
  2. Skær marcipanen i tynde skiver, ca. 28 i alt og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  3. Pensl marcipanen med æggehvide og drys med nøddeflager, chili eller hvad fantasien måtte byde ind med.
  4. Bag kagerne gyldne i ovnen ca. 6 min. og læg dem til afkøling på en bagerist.
  5. Sprøjt chokoladecremen ud på halvdelen af kagerne og læg dem sammen til sandwich

Tip

De kan opbevares koldt i 4-5 dage.

Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften