Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

Chokoladecookies med kokos 20

Giv dig i kast med de her lækre cookies med både mørk chokolade, kokos og marcipan. De skønne cookies pyntes med hvid chokolade og kokosmel.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

Sådan gør du

  1. Smelt smør og chokolade ved svag varme.
  2. Rør sukker og æg luftigt og skummende.
  3. Riv marcipanen og vend hvedemel, salt og bagepulver i.
  4. Vend til sidst chokoladesmørret i og sæt dejen med skeer på en bageplade med god afstand.
  5. Bag kagerne ca. 8 minutter ved 180° C i varmluft.
  6. Lad kagerne køle af på en bagerist.
  7. Smelt hvid chokolade over vandbad. Dyp halvdelen af kagerne i chokoladen, drys med kokosmel og afkøl til chokoladen er stivnet.

Tip

Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften