Chokoladecookies med kokos 20
Giv dig i kast med de her lækre cookies, der byder på en fantastisk smagskombination af mørk chokolade, kokos og marcipan. Den intense smag af den mørke chokolade balanceres perfekt med den lette sødme fra marcipanen og den eksotiske smag af kokos. Kagerne pyntes med en lækker hvid chokolade og et drys af kokosmel, der giver dem et sødt og indbydende udseende og et lille ekstra pift. De er perfekte som en sød snack eller til at imponere gæsterne eller familien.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
-
Chokoladecookies
- 100 g Smør
- 175 g Rørsukker eller brun farin
- 2 stk. Æg
- 75 g Hvedemel
- 0,25 tsk Salt
- 0,50 tsk Bagepulver
-
Pynt
- 1 dl Kokosmel
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Chokoladecookies
- Smelt smør og chokolade ved svag varme i en gryde.
- Rør sukker og æg luftigt og skummende i en stor skål.
- Riv marcipanen og vend hvedemel, salt og bagepulver i skålen.
- Vend til sidst det smeltede chokoladesmør i skålen og sæt dejen med skeer på en bageplade med god afstand.
- Bag kagerne ca. 8 minutter ved 180°C i varmluft og lad dem køle af på en bagerist.
Pynt:
- Smelt hvid chokolade over vandbad.
- Dyp halvdelen af kagerne i chokoladen, drys med kokosmel og afkøl til chokoladen er stivnet.
Tip
Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her.