Sværhedsgrad
Arbejdstid
35 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Double Chokolade cookies 24

Er du vild med chokolade? Så er disse Double Chocolate Cookies noget for dig! Dejen er fyldt med mørk chokolade og store chokolade stykker, der smelter sammen til en intens chokoladesmag i hver bid. Ønsker du at tage dem til næste niveau? Pynt med hvid chokolade for at skabe en lækker triple chocolate oplevelse! Opskriften er udviklet af Christian Tønnesen, kendt fra Den store bagedyst på DR1, hvor han imponerede med sit bagværk og passion for bagning.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 24 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt

Makroner

  1. Marcipan og sukker røres godt sammen
  2. Æggehviderne tilsættes lidt ad gangen, indtil det er en glat og ensartet masse.
  3. Sprøjt eller smør makronmassen ud, og så er de klar til at blive bagt.
  4. Bages ved 160 grader i ca. 25 min alt afhængig af størrelsen

Tip

Mini makroner bages ved 160° C i ca. 15 min. Normale makroner bages ved 160° C i ca. 25 min. (som foto). Store makronbunde bages ved 160° C i ca. 35 min.

Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften