Marengskys 20
Skal du lave dine egne kyskager af lækker marengs? Så prøv denne opskrift på de skønneste marengskys bagt med kakao, der giver en dejlig chokoladeagtig smag. Kyskagerne er både luftige og sprøde, og de er supernemme at lave - perfekt til når du vil forkæle dig selv eller gæsterne med noget lækkert. Pynt dem med smeltet chokolade og ODENSE mini perler for en ekstra festlig og smagfuld finish. De er ideelle som en sød snack til kaffen eller som små delikatesser til dessertbordet!
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
-
Kyskager
- 3 stk. Æggehvider (á 36 g/stk)
- 0,50 tsk Eddike
- 150 g Flormelis
- 1,50 tsk Kakaopulver
-
Pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Kyskager
- Æggehviderne piskes stive med eddike og halvdelen af flormelissen.
- Marcipanen æltes med 1/2 tsk kakao og rives herefter på et rivejern, og vendes med resten af flormelissen og 1 tsk. kakao. Marcipan- og marengsmassen vendes sammen.
- Med to spiseskeer sættes massen på en bageplade med bagepapir. Bag ved 150 ° C i 20-25 minutter. Kagerne afkøles.
Pynt
- 200 g mørk chokolade smeltes over vandbad, og smøres på bundene af kagerne. Drys med krymmel inden chokoladen størkner.
Tip
Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her.