Sværhedsgrad
Arbejdstid
1 timer
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,1 timer
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 62 anmeldelser

Vaniljekranse med marcipan 25

Opskriften på de lækreste og sprødeste vaniljekranse fyldt med marcipan, som giver en fantastisk smag. En perfekt småkage til juletid.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.

Sådan gør du

  1. Smuldr smørret og vaniljekornene i melet.
  2. Kom marcipan, mandelmel og sukker i dejen og saml dejen med æg.
  3. Sæt dejen i køleskabet i mindst 30 min. 
  4. Stop dejen i en kødhakkermaskine med stjerneform eller i en bollesprøjte. Du kan også bruge en stofsprøjtepose med stjernetyl og sprøjte kransene direkte i cirkler, på bagepapir. Undlad at sætte dejen i køleskabet, hvis du bruger en sprøjtepose med tyl, da dejen ellers vil blive for hård.
  5. Lav stænger på 10 cm og drej dem til kranse.
  6. Bag ved 200 grader i 7-9 min.

Tip

Kagerne holder sig bedst, hvis de opbevares i en lufttæt kagedåse.

Find flere opskrifter til julebag.

Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften