Cookies med lakrids og hvid chokolade 20
Endnu en favorit til lakridselskerne! Her får du opskriften på supernemme cookies med lakridspulver og hvid chokolade. Det kræver blot 20 minutters arbejdstid at gøre cookiesne klar til bagning, og efter kort tid i ovnen kan du servere lækre, velduftende cookies. Kombinationen af lakrids og sødmen fra den hvide chokolade fungerer utrolig godt sammen her.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 140 g Blødt Smør
- 120 g Sukker
- 140 g Brun farin
- 1 Æg
- 240 g Hvedemel
- 0,50 tsk Natron
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Pisk det bløde smør, sukkeret, den brune farin og revet marcipan godt sammen.
- Pisk ægget i massen.
- Bland hvedemelet, lakridspulveret og natronen sammen, og bland de tørre ingredienser i dejen sammen med chokoladeknapperne.
- Del dejen i 20 stykker af ca. 45 g, tril stykkerne til kugler og sæt dem på bageplader med bagepapir.
- Bag cookiesne ved 200°C i 14 min. (Hvis du ønsker helt sprøde cookies, kan de bages et par minutter mere.)
Tip
Er du ikke vild med hvid chokolade, kan du sagtens erstatte den med ODENSE mørke chokoladeknapper.
Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her.