Lakridspandekager med lakridssauce 14
Vil du give den klassiske søde pandekage et tvist, så pift dejen op med ODENSE Lakridspulver. På toppen kan du tilføje ekstra smag og flot dekoration med ODENSE lakridssauce, lakridsknas og frysetørrede hindbær. Den ultimativ pandekage til lakridselskere.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 14 stk.
- 250 g Hvedemel
- 0,50 tsk Salt
- 1 spsk Sukker
- 2 Æg
- 6 dl Sødmælk
-
Pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Pisk melet, saltet, sukkeret, æggene og lakridspulveret sammen med et piskeris.
- Tilsæt mælken lidt ad gangen, mens der piskes grundigt, så der undgås klumper. Dejen kan sigtes, hvis der er klumper i.
- Forvarm en pande, tilføj lidt smør, og steg tynde pandekager. Vend pandekagerne, når de er gyldne på den ene side.
Tip
Pandekagerne kan opbevares i køleskabet og lunes i ovn eller mikroovn.
Find alle opskrifter på lækre pandekager og vafler lige her.