Cookies med chokoladechunks 25
Disse cookies er en klassisk favorit, der får et lækkert twist med marcipan! Med sprøde kanter og en blød, lækker midte er de en perfekt kombination af tekstur og smag. Chokoladechunks og den lette sødme fra marcipanen løfter de velkendte cookies til noget helt særligt. Prøv opskriften, og oplev en himmelsk version af den klassiske cookie.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 25 stk.
-
Cookies med chokolade
- 125 g Smør
- 100 g Brun farin
- 100 g Sukker
- 0,50 stk. Vaniljestang
- 1 stk. Æg
- 175 g Hvedemel
- 1 tsk Bagepulver
Sådan gør du
- Rør smør, farin, sukker og vaniljekorn blødt. Rør ægget i og dernæst hvedemel, bagepulver og marcipan i dejen. Tilsæt chokoladechunks og rør det sammen.
- Sæt dejen med to skeer som toppe med god afstand på en bageplade.
- Tryk dem en anelse flade og bag dem ved 160˚C varmluft i ca. 15 min. (almindelig ovnvarme kan også anvendes)
Tip
Hvis du foretrækker en lidt tykkere og mere chewy cookie, kan du vælge ikke at trykke dejen flad før bagning. Dette vil give en blødere midte og en mindre sprød kant.
Opbevares i en kagedåse for at bevare sprødheden.
Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her.
Er du blevet fristet af de flotte muffins på billedet kan opskriften til disse findes lige her.