Småkager med pistacie 30
Med denne opskrift kan du bage skønne påskesmåkager, hvor ODENSE dessertmasse med pistaciesmag giver kagerne en vidunderlig smag af pistacie og en flot grøn farve. Det søde og delikate fyld skaber en perfekt balance med småkagens sprødhed, og den smukke grønne spiral i midten gør dem både lækre og indbydende. Perfekte til påskehygge og som en sød lille forkælelse til gæsterne.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 stk.
-
Småkager med pistacie
- 250 g Hvedemel
- 125 g Sukker
- 0,50 tsk Bagepulver
- 2 tsk Vaniljesukker
- 125 g Smør
- 1 stk. Æg
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Pistaciesmåkager
- Bland hvedemel, sukker, bagepulver og vaniljesukker sammen.
- Smuldr smørret i melblandingen og saml dejen med æg. Lad den hvile 30 minutter i køleskabet, og rul den ud i tykkelse af 1 cm.
- Smør forsigtigt pistaciemassen ud på dejen, og rul den sammen til en roulade. Skær den i skiver, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
- Bag kagerne 8-10 minutter ved 180° C. Lad kagerne køle af på bageristen og opbevar dem i en kagedåse.
Tip
Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her.