Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
50 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 10 anmeldelser

Æbletrifli uden tilsat sukker 10

Har du haven fuld af lækre, saftige æbler, som bare venter på at blive brugt? Så har du her en opskrift på en skøn og nem æbletrifli uden tilsat sukker. Med denne opskrift kan du imponere hele familien med en lækker dessert eller eftermiddagssnack, der egner sig helt perfekt som et sundere alternativ.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 10 personer

Sådan gør du

Æblekompot:

  1. Skræl æblerne, skær dem i tern, og kom dem i en gryde.
  2. Riv citronskal og pres derefter citronen ud over æblerne.
  3. Kog æblerne til de er møre, men stadig med en smule bid. Køl æblerne af.

Crumble:

  1. Skær marcipanen og smørret ud i mindre firkanter.
  2. Bland massen sammen med havregryn, hvedemel, mandler og vaniljesukker i en skål, til de samler sig som en crumble.
  3. Hæld crumblen ud på en bageplade med bagepapir, og bag ved 200°C i 15-20 minutter (alt efter hvor mørk, du ønsker din crumble).

Samling:

  1. Fordel æblekompotten i 10 små glas.
  2. Tilføj vaniljeskyr og marcipancrumble ovenpå.
  3. Skift herefter mellem lag af æblekompot, vaniljeskyr og marcipancrumble indtil der ikke er mere plads i glasset.

Tip

Find flere opskrifter på desserter eller æblekage-og tærteopskrifter lige her.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften