Hindbær-marcipan semifreddos 8
Her har du en opskrift på den lækreste hindbær-marcipan semifreddos. En flot og lækker dessert for hele familien.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 personer
-
Marcipanis
- 3 stk. Æg
- 100 g Sukker
- 2,50 dl Piskefløde
-
Hindbæris
- 150 g Hindbær
- 1 stk. Æg
- 2 stk. Æggeblommer
- 125 g Sukker
- 2,50 dl Piskefløde
-
Pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Marcipanis: Pisk æg, sukker og revet marcipan til en luftig og cremet æggesnaps. Pisk derefter fløden til flødeskum, og vend det i marcipancremen.
- Hindbæris: Pisk hindbær, æg, æggeblommer og sukker til en luftig creme. Hvis bærrene ikke er helt findelte, så giv dem 1 min. med stavblenderen. Pisk derefter fløden til flødeskum, og vend i hindbærcremen.
- Læg marcipanis og hindbæris lagvis i formen, og sæt den i fryseren. Skær isen i skiver, og pynt med frysetørrede hindbær, skovbærknas og jordbærsauce.
Tip
Frosne hindbær kan bruges uden for sæson. Vær opmærksom på om de skal have et opkog.
Hvis du ikke har en aflang gummiform på ca. 1½ liter, så beklæd en sandkageform med plastfilm.
Se flere opskrifter på is eller dessertopskrifter.