Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
2 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Mandel islagkage 6

Her har du en nem opskrift på en islagkage med den lækreste mandelbund. Pynt kagen med dine yndlingsbær og server for dem, du holder af.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 6 personer

Sådan gør du

  1. Blend mandlerne til mandelmel (eller hak meget fint). Pisk melet sammen med revet marcipan, 3 æggehvider og sukker til en lind dej.
  2. Pisk 5 æggehvider stive, og vend i mandelmassen. Hæld dejen i en smurt springform på 20 cm i diameter, og bag ved 185 ° C i ca. 15-25 minutter. Mandelbunden skal have en svampet konsistens. Stil til afkøling.
  3. Rør vaniljeis op med hakket mørk chokolade, og fordel blandingen på mandelbunden.
  4. Pynt til sidst med friske bær og chokoladeflager eller chokoladespåner.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften