Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutterSamlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
2 timer
Vurder denne opskrift
Din vurdering er modtaget
5 ud af 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser
Mandel islagkage 6
Her har du en nem opskrift på en islagkage med den lækreste mandelbund. Pynt kagen med dine yndlingsbær og server for dem, du holder af.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 6 personer
- 3 stk. Pasteuriserede æggehvider
- 100 g Sukker
- 5 stk. stiftpiskede Pasteuriserede æggehvider
- 1 liter Vaniljeis
-
Pynt
- 500 g Bær eks. blåbær, brombær, jordbær eller hindbær
-
ODENSE Mørk Chokolade 55% 200 g revet i flager eller
Sådan gør du
-
Blend mandlerne til mandelmel (eller hak meget fint). Pisk melet sammen med revet marcipan, 3 æggehvider og sukker til en lind dej.
-
Pisk 5 æggehvider stive, og vend i mandelmassen. Hæld dejen i en smurt springform på 20 cm i diameter, og bag ved 185 ° C i ca. 15-25 minutter. Mandelbunden skal have en svampet konsistens. Stil til afkøling.
-
Rør vaniljeis op med hakket mørk chokolade, og fordel blandingen på mandelbunden.
-
Pynt til sidst med friske bær og chokoladeflager eller chokoladespåner.
Lignende opskrifter
Islagkage med mandel-/nøddebund
Islagkage med mandel-/nøddebundIsbombe med mørk chokolade og pistacie
Isbombe med mørk chokolade og pistacieJordbær-iskage
Jordbær-iskageIskage
IskageLakrids-Issandwich
Lakrids-IssandwichKaffeis med kaffesirup og nougatcreme
Kaffeis med kaffesirup og nougatcremeHindbær-marcipan semifreddos med tynde lag ruby chokolade
Hindbær-marcipan semifreddos med tynde lag ruby chokoladeNougat-karamel is med karamelliserede marcipanchips og sauce
Nougat-karamel is med karamelliserede marcipanchips og sauceIslagkage med hindbær og brændt marcipankant
Islagkage med hindbær og brændt marcipankantIcecream cookies - sprøde kiks med hjemmelavet vaniljeis
Icecream cookies - sprøde kiks med hjemmelavet vaniljeisBaked Alaska med marcipan og skovbær
Baked Alaska med marcipan og skovbærStracciatella Ispinde
Stracciatella IspindeChokoladeparfait med gele, bagt hvid chokolade og mazarin
Chokoladeparfait med gele, bagt hvid chokolade og mazarinKonfekt-is med kransekagecrunch
Konfekt-is med kransekagecrunchHjemmelavet stracciatella is
Hjemmelavet stracciatella isFestlig islagkage med nougat
Festlig islagkage med nougatHjemmelavet issandwich
Hjemmelavet issandwichIs med lakrids og nougat
Is med lakrids og nougatHyldeblomst is med marcipan og jordbær
Hyldeblomst is med marcipan og jordbærHvid chokoladeis med blåbær
Hvid chokoladeis med blåbærHjerteis med marcipan
Hjerteis med marcipanNougatstænger med vaniljeis
Nougatstænger med vaniljeisIslagkage med marcipan og kirsebær
Islagkage med marcipan og kirsebærProdukter i opskriften
ODENSE Mandler 1 kg.
Pris 129 DKK
Original ODENSE Marcipan 200g
Pris 39,95 DKK
ODENSE Mørk Chokolade 55% 200 g
Pris 35,95 DKK
ODENSE Mørk Chokolade 55% 200 g
Pris 35,95 DKK
ODENSE Spåner Mørk Chokolade 80 g
Pris 29,95 DKK