Hyldeblomst is med marcipan og jordbær 6
En skøn dessert af rørt vaniljeis, der er let at lave. Den bagte marcipan giver marcipanen crunch og de hyldeblomst marinerede jordbær giver friskhed og en uimodståelig sommerlig smag.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 6 personer
- 1 liter Vaniljeis
- 1 dl Hyldeblomstsaft , koncentrat
- 500 g Jordbær
- 1 dl Hyldeblomstsaft , koncentrat
- evt. frisk Mynte
Sådan gør du
-
Rør vaniljeis, 1 dl hyldeblomstdrik og hvid chokolade sammen, kom iscremen i en bøtte og sæt den tilbage i fryseren til den er fast, men cremet.
-
Drys den revne marcipan ud på en bageplade med bagepapir og bag til det er sprødt og gyldent.
-
Rens bærrene, del de største i lidt mindre stykker og hæld saften over. Lad det trække mindst 1 time.
-
Kugl isen op i glas, kom bærrene ved og drys med crunch. Pynt evt. med frisk mynte Servér straks.