Sværhedsgrad
Arbejdstid
45 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
3 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Mandel is 12

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 personer

Sådan gør du

  1. Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukker og pisk til marengsen er sej. Vend revet marcipan samt mel i dejen og smør den på et stykke bagepapir så det passer med størrelsen på formen. Brug en springform, rugbrødsform eller en lille bradepande. Bag den ca. 25 minutter ved 150° C.
  2. Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker sammen.
  3. Drys sukkeret på en varm pande, tilsæt mandelsplitter og vend dem i det smeltede sukker.
  4. Afkøl mandelsplitterne og rør dem i æggemassen sammen med revet marcipan. Vend til sidst forsigtigt flødeskum i.
  5. Beklæd formen med bagepapir eller plastfolie og kom iscremen i formen.
  6. Læg makronbunden på som låg.
  7. Frys isen til den er fast og skærbar, vend den ud på et fad og skær den i skiver.
  8. Smelt chokoladen i fløden og servér chokoladesaucen til isen.

Produkter i opskriften