Sværhedsgrad
Arbejdstid
25 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
2 timer
Vurder denne opskrift

3 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Isdessert med marcipan og skovbær 4

Her finder du en af vores meget nemme desserter, som samtidig er utrolig velsmagende og flot. Opskriften på isdessert med marcipan med skovbær tager blot 2 timer at færdiggøre, hvoraf det meste af tiden går med at genfryse den lækre is. Du kan undlade skovbær hvis en tydeligere marcipansmag foretrækkes.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 4 personer

Sådan gør du

  1. Mos skovbær og ælt marcipanen med skovbær (hæld lidt af væden fra inden du ælter)
  2. Tag isen fra frost og lad den stå og blive lidt blød. Rør herefter rundt i den og tilsæt små stykker af marcipanen. Frys isen igen i et par timer.
  3. Temperer chokoladen og lav dit eget mønster/gitter af chokoladen (se vejledning af temperering af chokoladen og fremstilling af chokoladegitter under den søde skole). Lad chokoladen køle af og opbevar den evt. i en kagedåse indtil desserten skal serveres.

Tip

Chokoladepynten kan laves dagen før serveringen, ligesom kugler af isen kan laves i forvejen, og sættes på frost - klar til servering.

Du kan også ælte marcipanen med andre smagsgivere som eks. ODENSE frysetørret hindbær, ODENSE Skovbærknas, ODENSE lakridscrisp eller alkohol

Produkter i opskriften