Parfait is med marcipan 8
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 personer
- 12 stk. Pasteuriserede æggeblommer
- 150 g Flormelis
- 1 stk. Vaniljestang
- 10 dl Piskefløde
-
Chokoladesauce
-
100 g
- 2,50 dl Piskefløde
- 0,50 dl Vand
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Pisk æggeblommerne, kornene fra vaniljestangen og sigtet flormelis til en tyk creme.
- Pisk fløden til skum og skær ODENSE Ren Rå Marcipan i små stykker.
- Vend flødeskum og marcipan i cremen. Held cremen i en form med tætsluttende låg eller kom alufolie over formen.
- Frys isen i mindst 4 timer.
- Chokoladesauce: Smelt ODENSE Mørk Overtræk ved svag varme. Tilsæt fløde og vand. Giv chokoladesaucen et opkog. Serveres kold eller varm.
- Servering: skær isen ud i portions størrelse og server med chokoladesauce og evt. friske bær
Tip
Du kan også bruge ODENSE chokoladesauce i stedet for at lave den selv