Sværhedsgrad
Arbejdstid
1 timer
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
5 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Parfait is med marcipan 8

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 8 personer

  • 12 stk. Pasteuriserede æggeblommer
  • 150 g Flormelis
  • 1 stk. Vaniljestang
  • 10 dl Piskefløde
  • Chokoladesauce

  • 100 g
  • 2,50 dl Piskefløde
  • 0,50 dl Vand

Sådan gør du

  1. Pisk æggeblommerne, kornene fra vaniljestangen og sigtet flormelis til en tyk creme.
  2. Pisk fløden til skum og skær ODENSE Ren Rå Marcipan i små stykker.
  3. Vend flødeskum og marcipan i cremen. Held cremen i en form med tætsluttende låg eller kom alufolie over formen.
  4. Frys isen i mindst 4 timer.
  5. Chokoladesauce: Smelt ODENSE Mørk Overtræk ved svag varme. Tilsæt fløde og vand. Giv chokoladesaucen et opkog. Serveres kold eller varm.
  6. Servering: skær isen ud i portions størrelse og server med chokoladesauce og evt. friske bær

Tip

Du kan også bruge ODENSE chokoladesauce i stedet for at lave den selv

Produkter i opskriften