Sværhedsgrad
Arbejdstid
1 timer
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
5 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Parfait is med marcipan 8

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 8 personer

  • 12 stk. Pasteuriserede æggeblommer
  • 150 g Flormelis
  • 1 stk. Vaniljestang
  • 10 dl Piskefløde
  • Chokoladesauce

  • 100 g
  • 2,50 dl Piskefløde
  • 0,50 dl Vand

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Pisk æggeblommerne, kornene fra vaniljestangen og sigtet flormelis til en tyk creme.
  2. Pisk fløden til skum og skær ODENSE Ren Rå Marcipan i små stykker.
  3. Vend flødeskum og marcipan i cremen. Held cremen i en form med tætsluttende låg eller kom alufolie over formen.
  4. Frys isen i mindst 4 timer.
  5. Chokoladesauce: Smelt ODENSE Mørk Overtræk ved svag varme. Tilsæt fløde og vand. Giv chokoladesaucen et opkog. Serveres kold eller varm.
  6. Servering: skær isen ud i portions størrelse og server med chokoladesauce og evt. friske bær

Tip

Du kan også bruge ODENSE chokoladesauce i stedet for at lave den selv

Produkter i opskriften