Sværhedsgrad
Arbejdstid
10 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
20 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Pærebruschetta fra grillen 4

Har du alligevel haft gang i grillen, hvorfor så ikke også tilberede desserten på grillen? Med denne opskrift på pærebruschetta kan du på ingen tid imponere dine gæster med en lækker grilldessert. De friske pærer lægges på en bund af brød, der er smurt med kransekagemasse. Der toppes med hasselnøddeflagerne, som giver grilldesserten en flot finish og lidt knas. Servér dem med kold cremefraiche.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 4 personer

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Smør brødene med kransekagemasse. Skær pærerne i tynde skiver og læg dem taglagt på brødene.
  2. Drys med hasselnøddeflager og dryp med honning.
  3. Grill brødene ved indirekte varme under låg i 10-12 minutter.
  4. Server straks evt. med creme fraiche.

Tip

Find flere opskrifter på desserter lige her.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften