Pærebruschetta fra grillen 4
Har du alligevel haft gang i grillen, hvorfor så ikke også tilberede desserten på grillen? Med denne opskrift på pærebruschetta kan du på ingen tid imponere dine gæster med en lækker grilldessert. De friske pærer lægges på en bund af brød, der er smurt med kransekagemasse. Der toppes med hasselnøddeflagerne, som giver grilldesserten en flot finish og lidt knas. Servér dem med kold cremefraiche.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 4 personer
- 4 skive(r) Italiensk brød
- 2 Pærer (faste)
- 2 tsk Honning
- 25 g Hasselnøddeflager eller mandelflager
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Smør brødene med kransekagemasse. Skær pærerne i tynde skiver og læg dem taglagt på brødene.
-
Drys med hasselnøddeflager og dryp med honning.
-
Grill brødene ved indirekte varme under låg i 10-12 minutter.
-
Server straks evt. med creme fraiche.
Tip
Find flere opskrifter på desserter lige her.