Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
20 minutter
Vurder denne opskrift

3 ud af 5 stjerner baseret på 6 anmeldelser

Grillet pære med marcipan og ahornsirup 4

Denne friske sommerdessert er perfekt til dig, der, ligesom alle os her hos Odense Marcipan, elsker marcipan - også om sommeren. Opskriften består af friske pærer, som halveres og lægges i en foliebakke. Herefter fyldes de med revet marcipan, og der afsluttes med ahornsirup. Hele desserten lægges på grillen, hvor den skal bage i ca. 5 minutter. Har du ikke haft grillen tændt en aften, kan desserten også laves i ovnen.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 4 personer

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Halvér pærerne og fjern kernehuset med en ske. Læg pærerne i en foliebakke. Hak valnødderne groft.
  2. Riv marcipanen over pærerne og drys med valnødderne. Dryp 2 tsk. ahornsirup over hver pære og grill dem på en uglaseret klinke ca. 5 minutter til de er møre.
  3. Lukkes låget på grillen, vil marcipanen blive sprød og lækker. Pærerne kan også bages i ovn.

Tip

Server med is eller iskold flødeskum.

Find flere dessertopskrifter lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften