Sværhedsgrad
Arbejdstid
45 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
4 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Sarah Bernhardt kager med hindbær 25

Kunne du godt tænke dig at prøve at lave Sarah Bernhardt kager med et tvist? Så prøv Odense Marcipans opskrift på Sarah Bernhardt kager med hindbær. Følg opskriften herunder. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.

Sådan gør du

  1. Riv marcipan, det er nemmest hvis den er helt kold. Pisk marcipan, sukker og æggehvide. Du kan bare komme det hele i en foodprocessor eller piske et stykke tid med en el-pisker. Fyld massen i en sprøjtepose og sprøjt små makroner ud på størrelse med fem-kroner. Lad dem hvile på pladen i 30 minutter.
  2. Bag makronerne ved 170°C varmluft i ca. 20-22 minutter. Lad dem køle på pladen. Løsn dem forsigtigt, vend dem og bag dem med bagsiden opad i 1-2 minutter i den varme ovn. Lad dem køle helt.
  3. Chokoladecreme: Kog fløden op. Hak chokoladen og rør den i den varme fløde, til den er opløst. Rør nougat og hindbærlikør i. Sæt cremen koldt i mindst 2 timer- gerne natten over.
  4. Smør chokoladecreme på de afkølede makroner. Sæt dem i køleskab.
  5. Smelt overtræk over vandbad eller i microovn. Overtræk Sarah Bernard med overtrækken og drys straks med frysetørrede hindbær. Sæt dem koldt indtil servering.

Tip

Du kan lave makroner og creme klar i god tid. Samle dine Sarah Sarah Bernhard'en og opbevar dem i fryseren i op til 14 dage. Overtræk dem samme dag, eller dagen før, servering.
Servér dem kolde.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften