Sværhedsgrad
Arbejdstid
1 timer
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
2 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Blandet konfekt til Valentinsdag 2

Valentinsdag er kærlighedens dag. I denne opskrift får du vejledning til at lave de lækreste chokoladeovertrukne jordbær, de fineste marcipanhjerter og den skønneste konfekt. Hele herligheden vil med garanti imponere din udkårne. Se også den mere uddybende opskrift på hjerteformet valentinskonfekt her.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 2 personer

Sådan gør du

  1. Hjerter: Marcipan deles i 10 stykker, form stykkerne som 2 små dråber og sæt dem sammen to og to. Vend hjerterne i smeltet hvid chokolade og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  2. Jordbær: Jordbærrene dyppes i smeltet lys chokolade og pyntes med lidt revet hvid chokolade.
  3. Roser: Marcipanen æltes sammen med ca. 1 tsk. rød bolsjefarve og 2 spsk. flormelis. Rul massen tyndt ud i en plastiklomme og stik ud med et æggebægre. 3-5 stykker lægges i række og rulles sammen.
  4. Konfekt: Overtræk smeltes over vandbad. Hasselnødderne hakkes fint og ristes på en pande i ca. 5 minutter. Marcipanen rulles tyndt ud i en plastiklomme og skæres i 4 brede strimler på hver 4 cm. Pensl strimlerne med ca. 2/3 af det smeltede overtræk og drys med de ristede hasselnødder. Læg strimlerne ovenpå hinanden inden det størkner. Skæres i 8 stykker og pensles med den resterende 1/3 smeltede overtræk. Lad det størkne i ca. 5 minutter og halvér stykkerne i trekanter.
  5. Dekorér værtindegaven som vist på billedet.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften