Red Velvet kage med softice 12
Opskriften på red velvet med softice giver 12 store muffins med lækker is, og er særdeles velegnede som valentinskager. De fine muffins indeholder alverdens lækre ingredienser, som f.eks. hindbær, marcipan og kakao. Kagernes toppe kan pyntes med små chokoladehjerter af hvid, lys, mørk, Ruby eller karamel chokolade.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 12 stk.
- 125 g Smør
- 125 g Sukker
- 2 Æg (str. M/L)
- 100 g Hindbær (mosede)
- 125 g Hvedemel
- 1 spsk Kakao
- 1 tsk Bagepulver
- 0,50 dl Kærnemælk
- 1 spsk Frugtfarve (rød)
- 1 liter Vaniljeis
-
Små chokoladehjerter lavet af 100 g smeltet ODENSE Hvid chokolade 100 g
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Rør smør og sukker blødt, tilsæt revet marcipan og rør til cremet konsistens. Pisk æggene i et ad gangen og rør mosede hindbær i.
-
Sigt hvedemel, kakao og bagepulver og rør det i dejen. Rør til sidst kærnemælk og fødevarefarve i og fordel dejen i muffinsforme.
-
Bag dem ved 175°C i 20-25 min. og afkøl på en bagerist.
-
Kom den smeltede chokolade i en sprøjtepose, klip et lille hul og sprøjt den ud som små hjerter.
-
Rør vaniljeisen til softice og kom den på toppen. Drys med frysetørrede bær, pynt med hjerte og servér straks.
Tip
Fryseegnet uden pynt