Nemmelavede kransekagestykker i forskellige former 12
Mangler du en opskrift på de nemmeste kransekagestykker? Så får du den nemlig lige her. Skab de mest fantastiske kransekagestykker i forskellige former. Det er ikke kun nemt, men tager heller ingen tid at kreere disse fine kransekager. De nemmelavede kransekagestykker passer helt perfekt på nytårsbordet, eller som en nytårsdessert. Du kan med garanti imponere gæsterne med disse hjemmelavede søde kransekagestykker.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 12 stk.
- 120 g Sukker
- 50 g Æggehvider
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Rør bagemarcipan og sukker sammen og tilsæt æggehvide lidt ad gangen, til en ensartet kransekagemasse.
- Udrul kransekagemassen mellem to stykker bagepapir til ca. 1 cm i tykkelsen og sæt det i fryseren min. en time, til at massen er helt fast. (Kan med fordel gøres dagen før, så kransekagemassen er helt frossen, inden den stikkes ud.
- Udstik den frosne kransekagemasse med forskellige udstikkere (f.eks. hjerte, blomst, stjerne eller andre former) Sæt kransekagerne på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 210°C i ca. 12 min. (Resterne af kransekagemassen kan udrulles og fryses igen, så det hele kan bruges)
- Temperer den mørke chokolade, eller smelt overtræksknapperne i mikroovn eller over vandbad, og dyb bunden af de afkølede kransekagestykker.
- Pynt f.eks. med glasur, chokolade, frysetørret hindbær, hasselnødder, pistacienødder eller ODENSE støv.
Tip
Få tips og tricks til hvordan du tempererer chokolade lige her
Se vores store udvalg af kransekager lige her.