Sværhedsgrad
Arbejdstid
50 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Små kransekager med appelsin 25

Her har du en nem opskrift på lækre, små kransekagestykker med appelsin, der både er virkelig fine at servere, og supernemme at lave.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.

  • 2 økologiske Appelsiner
  • 100 g Rørsukker
  • Kornene fra en Vaniljestang
  • Lidt Smør til at smøre formene med
  • 25 små Papirsforme

Sådan gør du

  1. Smør de små forme, og sprøjt kransekagemassen i formene. Bag kagerne i ca. 10 minutter ved 200° C, til de er gyldne.
  2. Skræl skallen af de to appelsiner med en tyndskræller. Skær derefter tynde strimler af skallen.
  3. Rør saften af de 2 appelsiner, appelsinskallen, sukker og vanilje sammen.
  4. Kog det hele ned til en næsten karamelagtig konsistens, og hæld over de lune kransekager.

Tip

Kransekagerne (uden appelsin) kan opbevares 3-4 dage på køl, og ca. 1 måned på frost.

Se vores store udvalg af kransekager lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften