Kransekagehjerter med hvid chokolade og solbær 20
Her får du en nem opskrift på de fineste, små udstukne kransekagehjerter med hvid chokolade og frysetørret solbær. De smukke kransekagehjerter egner sig perfekt til en kagebuffet til eksempelvis bryllup, studenterfest, konfirmation eller dåb, men er også særdeles velegnet til at "sige det med kage" på valentinsdag.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
-
Kransekagemasse
- 150 g Sukker
- 40 g Æggehvider
-
Pynt
- Frysetørret solbær
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Bland marcipanen og sukkeret sammen, og tilsæt æggehviderne. Bland det hele godt sammen til en ensartet masse.
- Rul massen ud til et rektangel på ca. 1 cm i tykkelsen. Udstik hjerter i den ønskede størrelse, og læg hjerterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag hjerterne i ovnen med varmluft ved 220°C i ca. 8-10 min.
- Temperér den hvide chokolade.
- Når stykkerne er kølet helt af, dyppes bunden i den tempererede hvide chokolade. Før chokoladen tørrer, drysses de frysetørrede solbær på, så de sig fast i chokoladen.
Tip
Opbevares bedst køligt eller på frost i en lufttæt beholder.
Se vores store udvalg af kransekager lige her.