Julecookies med marcipan, nougat og kanel 25
Julecookies findes i mange varianter og adskiller sig fra traditionelle cookies ved at bruge julede smage. Vores julecookies er med marcipan, nougat og kanel. Kombinationen af marcipan og nougat er med til at give sødme og fyldig smag, men kanelen giver disse julecookies et krydret twist. Det gør vores julecookies perfekt til de kolde vinterdage og til julens hygge. De er særlig velegnet til et kaffebord eller som snack.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 25 stk.
-
Julecookies
- 150 g Smør
- 125 g Brun farin
- 100 g Sukker
- 0,50 tsk Salt
- 2 stk. Æg str. M/L
- 250 g Hvedemel
- 0,50 tsk Natron
- 50 g grofthakkede Mandler
- 2 spsk Kanelsukker
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Rør smør og sukker blødt, tilsæt revet marcipan og rør til cremet konsistens. Pisk æggene i et ad gangen og rør mosede hindbær i.
-
Sigt hvedemel, kakao og bagepulver og rør det i dejen. Rør til sidst kærnemælk og fødevarefarve i og fordel dejen i muffinsforme.
-
Bag dem ved 175°C i 20-25 min. og afkøl på en bagerist.
-
Kom den smeltede chokolade i en sprøjtepose, klip et lille hul og sprøjt den ud som små hjerter.
-
Rør vaniljeisen til softice og kom den på toppen. Drys med frysetørrede bær, pynt med hjerte og servér straks.
Tip
Fryseegnet uden pynt