Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Dessert marcipan med karamelbær 6

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 6 personer

Sådan gør du

  1. Karamelbær: Kog sukker, druesukker og vand op til gylden karamel ved middel varme. Dyp bærrene i karamelmassen. Læg karamelbærrene til afkøling på et stykke bagepapir.
  2. Marcipandråber: Del marcipanen op i 12 små stykker, som rulles ovalt, så det ligner en dråbe. I den tykke ende, stikkes et karamelbær ind i dråben, luk med marcipan så det ikke er synligt.
  3. Smelt chokoladen over vandbad og dyp marcipan-dråberne heri. Læg dem på et stykke bagepapir til afkøling. Når chokoladen er stivnet, kan du straks servere.
  4. Lav en tynd chokoladecirkel af den overskydende smeltede chokolade på hver tallerken. Kom 2 marcipandråber på hver og pynt med lidt ekstra karamelbær. Velbekomme!

Tip

Brug en lille gryde. Kom bærene i et ad gangen og rul rundt f.eks. med en gaffel, så det bliver helt dækket. Det stivner meget hurtigt til en hård skal.

Find flere dessertopskrifter lige her. 

Produkter i opskriften