Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,5 timer

Kammerjunkere 50

Sprøde hjemmebagte kammerjunkere med marcipan til koldskål, er perfekt til både voksne og børn. Prøv opskriften herunder. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 50 stk.

  • 2 stk. Æg str. L
  • 150 g Sukker
  • 150 g Original ODENSE Marcipan 375g
  • 75 g smeltet Smør
  • 250 g Hvedemel
  • 1 tsk Bagepulver
  • 0,25 tsk Salt

Sådan gør du

  1. Pisk æg og sukker luftigt og skummende. Smuldr marcipanen i æggesnapsen og pisk til det er cremet.
  2. Rør smeltet smør i massen og vend dernæst mel, bagepulver og salt i dejen. Ælt til dejen er let og sæt den i køleskabet i ca. 1 time.
  3. Del dejen i 3 og tril til lange pølser. Skær dem i små stykker og tril til kammerjunker på størrelse med pebernødder.
  4. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem ca. 15 minutter ved 175° C.
  5. Afkøles på rist og opbevar dem i en kagedåse.

Lignende opskrifter