Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,5 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Kammerjunkere 50

Sprøde hjemmebagte kammerjunkere med marcipan til koldskål, er perfekt til både voksne og børn. Prøv opskriften herunder. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 50 stk.

  • 2 stk. Æg str. L
  • 150 g Sukker
  • 150 g Original ODENSE Marcipan 375g
  • 75 g smeltet Smør
  • 250 g Hvedemel
  • 1 tsk Bagepulver
  • 0,25 tsk Salt

Sådan gør du

  1. Pisk æg og sukker luftigt og skummende. Smuldr marcipanen i æggesnapsen og pisk til det er cremet.
  2. Rør smeltet smør i massen og vend dernæst mel, bagepulver og salt i dejen. Ælt til dejen er let og sæt den i køleskabet i ca. 1 time.
  3. Del dejen i 3 og tril til lange pølser. Skær dem i små stykker og tril til kammerjunker på størrelse med pebernødder.
  4. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem ca. 15 minutter ved 175° C.
  5. Afkøles på rist og opbevar dem i en kagedåse.

Lignende opskrifter