Sværhedsgrad
Arbejdstid
10 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

1 ud af 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser

Hjemmebagte marcipan lagkagebunde 4

En skøn lagkage med hjemmelavede lagkagebunde er perfekt til dig, der skal forkæle familien eller gæsterne til enhver anledning. Følg instruktionerne nedenfor. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 4 stk.

Sådan gør du

  1. Æg og sukker piskes til en luftig masse. Det skal piskes længe før det rammer den rigtige konsistens.
  2. Derefter sigtes hvedemel og bagepulver over i æggemassen. Det hele vendes stille sammen, så man ikke pisker luften ud af æggene.
  3. Så rives marcipanen i dejen og derefter hældes dejen ud på en bageplade med bagepapir under, og den smøres ud som en firkant. Bages ved 220° C i ca. 6-8 min.
  4. Når den er bagt, kan den med fordel pakkes ind i film, så den ikke ligger og bliver tør. Stikkes ud med den størrelse ring du vil bruge til din kage.

Tip

Dejen kan også bages i en springform. Her bages den ved 200° C i ca. 30 min. Så deler man den store bund over i flere små.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften