Sværhedsgrad
Arbejdstid
25 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
40 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Melonsuppe med mynte-marcipan chips 4

Frisk og sommerlig dessert, som delvist kan tilberedes på grillen. Melonsuppen laves på enten cantaloupe eller galia melon og kan med fordel tilberedes inden gæsterne ankommer og stilles på køl indtil servering. Melonsuppen serveres med sprøde marcipanchips, der er bagt gyldne på grillen og drysset med myntesukker.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 4 personer

  • 1 Melon (f.eks. cantaloupe eller galia)
  • 1 lille håndfuld Mynte (frisk)
  • 1 spsk Sukker
  • 2 spsk Rørsukker
  • 1 spsk Mynte (frisk)

Sådan gør du

  1. Halvér melonen, fjern kernerne med en ske og skrab kødet ud. Blend melonkødet med 1 lille håndfyld friske mynteblade og smag til med 1-2 spsk. sukker.
  2. Hak rørsukker og 1 spsk. mynteblade sammen.
  3. Drys sukker-mynte-blandingen på marcipanskiverne og rul dem flade, så sukkeret rulles ind i marcipanen.
  4. Bag chipsene på grillen ved indirekte varme til de er gyldne og sprøde, og servér dem til den kolde suppe

Tip

Find flere opskrifter på desserter lige her.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften