Rabarber crumble 4
Rabarber crumble er en dejlig dessert, hvor syrlige rabarber møder en sprød og sød crumble med marcipan og mandler. Den let syrlige frugt sammen med den knasende topping gør denne dessert til en favorit i forårs- og sommermånederne. Vi bruger vores lækre, Marcipan, som tilfører en intens og naturlig sødme, der løfter smagen i crumblen. Opskriften er udviklet af Gitte Heidi Rasmussen, der har mange års erfaring som madskribent og blandt andet laver opskrifter til Alt for Damerne.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 4 personer
-
Rabarber
- 600 g Rabarber (snittede)
- 100 g Sukker
-
Crumble
- 75 g Smør
- 75 g Rørsukker
- 50 g Havregryn
- 50 g Mandelflager
-
Til servering
- Creme Fraiche (flødeskum eller vaniljeis kan også bruges)
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Rabarber
- Bland rabarber og sukker sammen og kom det i et ovnfast fad eller i små ovnfaste glas som på billederne.
Crumble
- Smuldr smør, sukker, marcipan og havregryn sammen.
- Kom blandingen over rabarberne og drys med mandelflager.
- Sæt fadet i ovnen ved 200°C i ca. 25 minutter til dejen er sprød og gylden.
- Servér desserten lun med creme fraiche, flødeskum eller rørt vaniljeis.
Tip
Find flere opskrifter på desserter lige her.