Sværhedsgrad
Arbejdstid
40 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
50 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Sprøde kurve af marcipan med is 4

Denne nytårsdessert tager blot 40 minutter at forberede og 50 minutter at færdiggøre. Det er altså en af vores mere simple opskrifter, som samtidig også er en af vores brugeres absolutte favoritter. Hvis du ikke er til hvid chokolade, kan også du lave opskriftens chokoladestjerne af mørk chokolade.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 4 personer

Sådan gør du

  1. Alle ingredienser til dejen skal have stuetemperatur. Det hele røres sammen til en lind masse, og smøres jævnt ud i et tyndt lag på bagepapir i cirkler af 9-10 cm i diameter.
  2. Bages ved 180° C, til de er gyldne. Tages af bagepapiret med en palet kniv, mens de er varme, og lægges over et lille glas, så de folder sig ned over.
  3. Når de er kølet af, ligner de en fin lille kurv, som kan fyldes med en god is. De pyntes med en hvid chokoladestjerne. Stjernen laves af smeltet hvid chokolade, der sprøjtes ud på plastic i stjerneform.

Tip

Find flere dessertopskrifter lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften