Makroner med marcipan 60
Lækker og nem opskrift på makroner - form makronerne til små makronhjerter og pynt med friske bær.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 60 stk.
- 400 g Sukker
- 3 Æggehvider
- 12 g Hvedemel
-
Serveringsforslag
- 1,50 Æbler (groftrevet) pr. portion
- Flødeskum
-
Pynt
-
Original ODENSE Marcipan 200g (revet)
Sådan gør du
-
Marcipan rives og blandes med sukker. Æggehvider tilsættes lidt efter lidt, og når massen er pænt lind, tilsættes hvedemel. Massen sprøjtes ud i små portioner på bagepapir, og bages ved 180°C i 15-17 minutter.
-
Serveringsforslag: 1½ groftrevet æble og 1½ spsk. flødeskum pr. portion
-
Pynt: Original ODENSE Marcipan rives ud på en bageplade, og bages ved ca. 175°C til det gyldent.
-
De afkølede makroner lægges i bunden af et glas og dekoreres med groftrevet æble, flødeskum og pyntes med bagt marcipan.
Tip
Makronerne kan bages i op til en uge før, og opbevares i en kagedåse.
Se flere opskrifter på desserter.
Find flere opskrifter med æble her.