Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
25 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Indbagt melon 8

Opskriften er baseret på idéen om at komme med inspiration og opskrifter til nemme og velegnede desserter med marcipan, som alle kan laves på grillen.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 8 personer

Sådan gør du

  1. Filodej skæres ud i 8 stykker på 10x10 cm og pensles let med 50 g smeltet smør.
  2. 8 melonbåde (uden skal og kerner) placeres midt på filodejen, og marcipan og chokolade rives groft ud over. Fold filodejen over melonen og pres enderne sammen, så det ligner et indpakket bolsje.
  3. Smør lidt olie i en foliebakke og grill de indpakkede meloner i ca. 10 minutter ved grillens eftervarme. Stil foliebakken på en uglaseret klinke. De indpakkede meloner vendes hyppigt, så de bliver bagt brune og sprøde.

Tip

Du kan også grille ved indirekte varme i stedet for eftervarme, så fungerer kuglegrillen som en slags varmluftsovn. Indirekte varme laver du ved at lægge en foliebakke i bunden af grillen og fordele briketterne langs siderne af bakken.

Find flere dessertopskrifter lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften