Sværhedsgrad
Arbejdstid
40 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Pistaciekage med citrussalat 8

Gør desserten ekstra lækker ved at bruge denne opskrift på pistaciekage! De grønne pistacienødder giver kagen en flot farve. Servér med syrlig citrussalat.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 8 personer

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Smelt smørret og den hakkede chokolade i en gryde ved lav varme.
  2. Pisk sukker, æg og vaniljesukker til en luftig æggesnaps. Sigt mel, kakao og bagepulver i æggesnapsen og rør den sammen med chokoladesmørret.
  3. Tril dejen til 50 små kugler på størrelse med valdnødder, læg dem på en bageplade og tryk dem en anelse flade. Bag kagerne ved 180° C i ca. 8 minutter. Lad dem køle af på en bagerist.
  4. Smelt nougaten i varm fløde. Rør smør og appelsinskal i den varme fløde og sæt den i køleskabet i minimum 1 time.
  5. Pisk nougatcremen luftig, kom den i en pose og sprøjt den ud på halvdelen af kagerne.
  6. Læg dem sammen med resten af kagerne som små sandwich og afkøl ca. 30 minutter indtil servering. Drys med flormelis og servér.

Tip

Holdbarhed op til 5 dage på køl og 2 måneder på frost

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften