Pistaciekage med citrussalat 8
Gør desserten ekstra lækker ved at bruge denne opskrift på pistaciekage! De grønne pistacienødder giver kagen en flot farve. Servér med syrlig citrussalat.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 personer
- 3 Æg
- 1 tsk Vaniljesukker
- 2 spsk Sukker
- 0,75 dl Hvedemel
- 1 tsk Bagepulver
- Citronskal revet af 1 citron
- 2 Appelsiner
- 0,50 Pomelo
- 2 Blodgrape
- 2 Lime
- 2 dl Græsk Yoghurt
- 0,50 dl Ahornsirup
- Figen (friske)
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Smelt smørret og den hakkede chokolade i en gryde ved lav varme.
-
Pisk sukker, æg og vaniljesukker til en luftig æggesnaps. Sigt mel, kakao og bagepulver i æggesnapsen og rør den sammen med chokoladesmørret.
-
Tril dejen til 50 små kugler på størrelse med valdnødder, læg dem på en bageplade og tryk dem en anelse flade. Bag kagerne ved 180° C i ca. 8 minutter. Lad dem køle af på en bagerist.
-
Smelt nougaten i varm fløde. Rør smør og appelsinskal i den varme fløde og sæt den i køleskabet i minimum 1 time.
-
Pisk nougatcremen luftig, kom den i en pose og sprøjt den ud på halvdelen af kagerne.
-
Læg dem sammen med resten af kagerne som små sandwich og afkøl ca. 30 minutter indtil servering. Drys med flormelis og servér.
Tip
Holdbarhed op til 5 dage på køl og 2 måneder på frost