Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Marcipanriddere 4

Den anerkendte kok Thomas Pasfall har med entusiasme og kreativitet skabt en spændende dessert, tilberedt på grill. Her en spændende fortolkning af arme riddere som dessert med marcipan.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 4 personer

  • 1 Æble
  • 0,50 dl Vand
  • 200 g Sukker
  • 1 Citron
  • 4 skive(r) Toastbrød
  • 1 Pasteuriseret æggehvide (á 36 g/stk)
  • 50 g Sukker
  • Sorbetis

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Æblet skrælles og kernehus fjernes. Skær æblet i grove stykker og kog dem sammen med 200 g sukker og vand til der opnås sirupkonsistens. Smag til med citronsaft. Sigt æblesiruppen over en skål og kom det på køl i ca. 1 time.
  2. Skær skorperne af toastbrødet. Marcipan, past. æggehvide og 50 g sukker blendes og smøres på toastbrødet.
  3. Toasten grilles sprød på begge sider, og anrettes med sorbetis på toppen og siruppen omkring.

Tip

Find flere opskrifter på desserter lige her.

Find flere opskrifter med æble her.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften