Choko-surprise med chokolade og marcipan 16
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 16 stk.
- 200 g Hvedemel
- 200 g Smør
- 4 Æg
- 200 g Sukker
-
Pynt
- Flormelis
- Jordbærmarmelade
-
Tilbehør
- Sever evt. en god Chokoladeis til
Sådan gør du
-
Smelt ODENSE Mørk Chokolade over vandbad. Kom smør og sukker i en skål og pisk det sammen. Tilsæt æg og pisk i 30 sekunder. Vend mel og den smeltede chokolade i og pisk i yderligere 1 minut.
-
Kom chokolademassen i 16 smurte ildfaste forme eller foliekapsler (6 cm i diameter).
-
Skær 16 skiver Original ODENSE Marcipan (ca. 1 cm i tykkelse), læg en i hver form og tryk den lidt ned i chokolademassen.
-
Bag ved 200°C i 12-15 minutter. Afkøl på en rist.
-
Kom en skefuld marmelade på hver Choko-surprise og drys med lidt flormelis. Velbekomme!
Tip
Find flere dessertopskrifter lige her.