Sværhedsgrad
Arbejdstid
45 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer

Choko-surprise med chokolade og marcipan 16

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 16 stk.

Sådan gør du

  1. Smelt ODENSE Mørk Chokolade over vandbad. Kom smør og sukker i en skål og pisk det sammen. Tilsæt æg og pisk i 30 sekunder. Vend mel og den smeltede chokolade i og pisk i yderligere 1 minut.
  2. Kom chokolademassen i 16 smurte ildfaste forme eller foliekapsler (6 cm i diameter).
  3. Skær 16 skiver Original ODENSE Marcipan (ca. 1 cm i tykkelse), læg en i hver form og tryk den lidt ned i chokolademassen.
  4. Bag ved 200°C i 12-15 minutter. Afkøl på en rist.
  5. Kom en skefuld marmelade på hver Choko-surprise og drys med lidt flormelis. Velbekomme!

Tip

Find flere dessertopskrifter lige her. 

Produkter i opskriften