Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter

Bagte æbler med marcipan og chokolade 4

Her får du en sød og nem sommerdessert med æble. Opskriften kan med fordel også laves på grillen. Følg den herunder. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 4 personer

  • 4 Æbler uden kærnehus og stilk
  • 60 g ODENSE Mørk Chokolade 55% - 200 g.
  • 100 g Original ODENSE Marcipan 200g
  • Pynt

  • Flødeskum eller en god is

Sådan gør du

  1. Hak mørk chokolade, ælt det ind i marcipanen og kom det i æblerne.
  2. Bag æblerne ved 180° C i ca. 15 minutter. Serveres med kold flødeskum eller en god is.

Tip

Find flere dessertopskrifter eller æblekage-og tærteopskrifter lige her. 

Lignende opskrifter