Nytår

Når året går på hæld, skal der siges farvel til det gamle år og det skal fejres, at vi går et nyt og spændende år i møde. Nytårsfyrværkeri og champagne er selvfølgelig en stor del af nytår -  men hos ODENSE er holdningen naturligvis; ingen Nytårsaften uden kransekage!

Vi har opskrifter og inspiration til hjemmelavet kransekage, hvad enten du vælger at kaste dig ud i den klassiske kransekagetop, eller du vil lave nemme kransekagestykker med ODENSE kransekagemasse, der er lige til at trykke ud på bagepladen. Den gode nytårsfest skal sandsynligvis også sluttes af med en smuk og lækker dessert, der kan overraske og glæde dine nytårsgæster. Gå på opdagelse her på siden og find den helt perfekte nytårsdessert til dig og dine nytårsgæster. 

Vi ønsker dig et rigtigt godt nytår! 

kransekage med guld oblater

Bag din egen kransekage

Kransekage er slet ikke så svært at lave, som det lyder. Det kan nemt laves i god tid, før den skal bruges, da den kun bliver bedre af en tur i fryseren. Vi har samlet en række videoguides til, hvordan du laver både kransekagetop, hvordan du kan pynte din kransekagetop på forskellige måder, og hvordan du laver nemme og anderledes stykker kransekage. 

Se hvordan du laver kransekage og pynter den

Kransekager til nytår

Dessert Tapas 01

Nytårsdessert

Desserten til Nytårsaften skal være noget ekstra særligt. Vi har samlet vores smukkeste og lækreste opskrifter på dessert herunder, så du kan finde den, der passer til lige netop din Nytårsaften.

Nytårsdesserter

Produkter til nytår