Vaniljemousse med passionsfrugt og chokoladespåner 6
Her får du en opskrift som er en eksplosion af vanilje, passionsfrugt og chokolade. Silkeblød vaniljemousse toppet med en delikat passionsfrugtcoulis og chokoladespåner. Nem, lækker og virkelig smuk dessert.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 6 personer
-
Vaniljemousse
-
0,50 liter ODENSE Dessertcreme med vaniljesmag - 500 ml - bedst før 07.12.2023 (sørg for at den er på køl inden brug)
- Saft og skal af 1-2 Citron
-
Passionsfrugtcoulis
- 6 Passionsfrugter
- 50 g Sukker
-
Pynt
- Evt. Skovsyre
Sådan gør du
Vaniljemousse:
- Hæld dessertcremen i en skål, og pisk med en elpisker.
- Tilsæt citronsaft og skal, og pisk til en tyk mousselignende konsistens.
- Fordel moussen i 6 cocktailglas og stil på køl.
Passionsfrugtcoulis:
- Halver passionsfrugterne, og pres saft og kerner over i en lille gryde.
- Tilsæt sukker, og varm op, til sukkeret er opløst. Hæld saften gennem en sigte, så kernerne sies fra.
- Afkøl coulisen.
Servering:
- Tag desserterne ud af køleskabet.
- Dryp coulis over, og pynt med chokoladespåner og evt. spiselige blomster.
Tip
I stedet for passionsfrugtcoulis, kan du lave en coulis på appelsiner. Brug saften af 3 store appelsiner.
Find flere dessertopskrifter lige her.