Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter

Vaniljemousse med passionsfrugt og chokoladespåner 6

Her får du en opskrift som er en eksplosion af vanilje, passionsfrugt og chokolade. Silkeblød vaniljemousse toppet med en delikat passionsfrugtcoulis og chokoladespåner. Nem, lækker og virkelig smuk dessert.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 6 personer

Sådan gør du

  1. Vaniljemousse: Hæld cremen i en skål og pisk med en elpisker. Tilsæt citronsaft og skal og pisk til en tyk mousse lignende konsistens.
  2. Fordel moussen i 6 cocktailglas og stil på køl.
  3. Passionsfrugtcoulis: Halver passionsfrugterne og pres saft og kerner over i en lille gryde. Tilsæt sukker og varm op til sukkeret er opløst. Hæld saften gennem en sigte, så kernerne sies fra.
  4. Afkøl coulisen.
  5. Servering: Tag desserterne ud af køleskabet. Dryp coulis over og pynt med chokoladespåner og evt. spiselige blomster.

Tip

I stedet for passionsfrugt coulis, kan du lave en coulis på appelsiner. Brug saften af 3 store appelsiner.

Produkter i opskriften