Lagkage

Hos Odense Marcipan elsker vi en god lagkage, og vi har derfor samlet vores bedste opskrifter lige her! Her kan du finde inspiration til flere former for lagkager, som passer til enhver smag og anledning. Vi har lagkageopskrifterne til børnefødselsdagen, den højtidelige begivenhed eller bare til weekendgæsterne.

Lagkage er en af de bedste kagetyper til at være kreative med smag, konsistens og visuelt udtryk. De kan være simple eller avancerede og begge dele kan smage lige godt! Find din nye yndlingslagkage herunder.

Hjemmebagte Marcipan Lagkagebunde

Bag dine egne lagkagebunde

Skal du lave en god hjemmelavet lagkage? Så kan du med fordel også prøve at lave hjemmelavede lagkagebunde - det er faktisk slet ikke så svært og så er det bare lækkert med alt hjemmelavet! 

Vi har her på siden to opskrifter på de lækreste og mest svampede lagkagebunde - begge med skøn smag af marcipan. Prøv dem og gør dine lagkager ekstra lækre: 

Nem Lagkage Med Hindbær Og Marcipan 02

Lækre lagkager

En lagkage er en type kage, der består af flere lag af kagebunde og fyld imellem lagene. Traditionelt set består en lagkage af tre eller flere kagebunde, der er lagt sammen med forskellige fyld eller creme mellem hvert lag.

Lagkager er især populære til festlige lejligheder såsom fødselsdage, bryllupper og jubilæer, hvor de serveres som dessert. Der findes mange variationer af lagkager, og de kan tilpasses til individuelle præferencer og smag. Her på siden kan du finde vores bud på skønne lagkager til forskellige anledninger.  

God fornøjelse! 

Enhjøring Kage 01

Lagkage-temaer

At finde lagkager, der passer til forskellige temaer eller anledninger, kan være en udfordring. Hos Odense Marcipan er vi heldigvis passionerede omkring at skabe lagkager, der smukt passer ind i en række forskellige temaer. Vi forener smag og kreativitet for at skabe uforglemmelige øjeblikke til enhver lejlighed - det kunne være en lækker fødselsdagslagkage med hindbær, en marcipanlagkage med rabarberkompot til en hjertelig sammenkomst eller en hjemmelavet studenterkage til den helt særlige dag. 

Uanset anledningen har vi de perfekte lagkager til at løfte begivenheden til nye højder. Med vores lagkage kategori er vores mål at kunne præsentere og inspirere dig for et omfattende udvalg af lækre lagkageopskrifter der netop passer til din anledning!

Marcipankage Med Bær Og Blomster

Bærrige lagkager

Hvis du søger efter inspiration til en lagkage, hvor naturlige farver, duftende aromaer og en udsøgt smagssammensætning er essentielt, er bærrige lagkager det naturlige valg.

Kombinationen af saftige frugter og lagkagens dybe sødme er definitionen på vores opskrifter på bærrige lagkager. Hos os finder du flere forskellige opskrifter på bærrige lagkager. Her er et udvalg af nogle af vores favoritter: