Sommerlagkage 10
Mangler du en opskrift på en skøn, frisk sommerlagkage, der er let at lave og klar på maks. en halv time? Så får du opskriften her? Kagen består af "hjemmebragte" lagkagebunde, vaniljeflødeskum, friske bær og et marcipanlåg. På toppen kan der pyntes med skum, bær og chokolade. En skøn sommerdessert, der selvfølgelig kan nydes hele året.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 10 personer
- 250 g små Jordbær
- 125 g Hindbær
- 125 g Blåbær
- 3 stk. Lagkagebunde
- 3 dl Piskefløde
- 1 tsk Vaniljesukker
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Skyl bærrene og nip jordbærrene. Skær de største i mindre stykker.
- Pisk fløden til skum med vaniljesukkeret.
- Fordel 2/3 af vaniljeskummet og bærrene, mellem lagkagebundene.
- Smør toppen af lagkagen, med et tyndt lag af noget af den resterende 1/3 vaniljeskum, og læg marcipanlåget på.
- Kom den sidste rest af vaniljeskummet i en sprøjtepose med tyl, og lav små toppe på lagkagen. Pynt med bær mellem skumtoppene.
Tip
Find flere lagkageopskrifter lige her.