Chokolade trilogi 6
Her får du opskriften på den nemmeste og skønneste chokoladelagkage. Kagen består af tre forskellige chokoladelag og tager blot 25 minutter at forberede. Følg opskriften herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 6 personer
-
3 slags chokoladecreme
- 7,50 dl Piskefløde (fordelt i 3 portioner af 2,5 dl)
-
Chokoladebund
- 150 g Sukker
- 4 Æg
- 75 g Kartoffelmel
- 25 g Hvedemel
- 20 g Kakao
- 5 g Bagepulver
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Chokoladecreme
- Hak de 3 slags chokolade og kom de i 3 forskellige skåle.
- Kog fløden op, hæld 2,5 dl i hver af skålene med hakket chokolade, og rør sammen.
- Afkøl de 3 chokoladecremer, og sæt dem på køl natten over.
Chokoladebunde
- Pisk sukker og æg luftigt. Sigt kartoffelmel, hvedemel, kakao og bagepulver sammen.
- Riv chokoladen på et rivejern.
- Vend det hele sammen, og smør dejen ud på en bageplade med bagepapir.
- Bag kagebunden ved 210° C i 8-10 minutter, og lad den afkøle.
Samling
- Del den bagte bund i 4 stykker, og pisk de 3 chokoladecremer luftige.
- Byg lagkagen op lagvis med kagebunde og creme (se foto). Start og slut med en kagebund.
- Pynt evt. med chokoladespåner.
Tip
Kagen kan laves dagen før, og opbevares med folie over i køleskabet.
Find flere lagkageopskrifter lige her.