Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

3 ud af 5 stjerner baseret på 25 anmeldelser

Nem lagkage med nougatcreme 12

Denne opskrift på lagkage med nougatcreme er hurtig at lave og et god bud på en begynder-lagkage eller en børnevenlig opskrift – hvor smagen stadig er i højsædet. Pynt den med sæsonens bær og du har en perfekt kage til kaffebordet eller desserten. Du kan læse opskriften herunder.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 personer

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Nougatcreme: Nougaten skæres i mindre stykker og kommes op i en skål, som tåler varme. Derefter smeltes nougaten over et vandbad til ca. 30 grader. Det er vigtigt, at nougaten ikke bliver for varm.
  2. Fløden piskes til en tyk flødeskum, så den ikke flyder ud, når den samles med den varme nougat.
  3. Den piskede flødeskum vendes over i nougaten, hvor den røres til en creme.
  4. Lagkagebund og creme lægges skiftevis i 3 lag med creme på toppen.
  5. Derefter pyntes kagen med friske blåbær og brombær, samt chokoladespåner, der er vendt i bronzestøv (som på billedet).

Tip

Du kan evt. bage dine lagkagebunde selv

Find flere lagkageopskrifter lige her.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften