Hindbær pæretærte 12
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 12 personer
- 150 g Hvedemel
- 0,50 dl Sukker
- 100 g Smør
- 1 Æggeblomme
- 125 g Hindbærmarmelade
- 2 Pærer
- 2 Æg
- 50 g Mandelflager
-
Tilbehør
- Creme Fraiche eller flødeskum
Sådan gør du
-
Bland mel og sukker og smuldr smørret i. Saml dejen med æggeblomme og læg den i køleskabet i 30 minutter. Rul dejen ud og læg den i en tærteform. Smør bunden med hindbærmarmelade.
-
Skræl pærerne, skær dem i smalle både og fordel dem i tærteformen. Pisk æg og kransekagemasse sammen og hæld det over pærerne. Drys med mandelflager og bag tærten i 30 minutter ved 200°C nederst i ovnen.
-
Servér kold med flødeskum eller creme fraiche.