Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,5 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Pizzakage med bær og mandel 10

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 10 stk.

  • Dej

  • 1,25 dl Mælk
  • 25 g Gær
  • 0,25 dl Sukker
  • 0,25 tsk Salt
  • 50 g Smør (blødt)
  • 0,50 tsk Kardemomme (stødt)
  • 225 g Hvedemel
  • Æg til pensling
  • Topping

  • 150 g Original ODENSE Marcipan 200g (fortyndet til det er smørbart)
  • 4 dl Bær (blandede)
  • Mandelflager

Sådan gør du

  1. Smelt smørret og tilsæt mælken. Sørg for den ikke overstiger 37°C, når du blander gær i. Derefter blandes de øvrige ingredienser, og æltes indtil dejen er elastisk og glat. Lad dejen hæve i 30 minutter.
  2. Del dejen i 10 stykker og rul ud som små pizzaer. Smør fortyndet marcipan på, men sørg fra 0,5 cm fra kanten er fri. Tilsæt bær. Pensl kanterne med æg og drys med snittede mandler.
  3. Bages i 200°C i 6-8 minutter, indtil pizzaerne er bagt. Drys evt. med lidt formelis.

Tip

Bær kan bruges alt efter sæson og ønske.

Produkter i opskriften