Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
50 minutter
Vurder denne opskrift

3 ud af 5 stjerner baseret på 10 anmeldelser

Nem og kalorielet apfelstrudel 20

Kalorielet apfelstrudel. Vores apfelstrudel kan indtages med god samvittighed og bør suppleres med skyr eller creme fraiche.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

  • 250 g Æbler
  • 25 g Rasp
  • 25 g Sukker
  • 15 g Rosiner
  • 15 g Mandelsplitter
  • 1 tsk Kanel (stødt)
  • 1 pk Filodej (200 g)
  • 100 g Smør (smeltet)

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Skræl og skær æblerne i små tern. Bland æbler, rasp, sukker, rosiner, mandelspiller, kanel og revet marcipan.
  2. Pensl fillodejen med vand og læg dem dobbelt. Skær i stykker af ca. 10x10 cm.
  3. Læg en skefuld fyld i midten af de udskårne firkanter og smør en smule vand i kanten. Samle hver firkant som en lille pose.
  4. Smelt smør og pensl poserne med dette.
  5. Kagerne bages ved 180°C i ca. 12 min. Pynt evt. med guldstøv.

Tip

Server med creme fraiche eller skyr.

Find flere æblekage-og tærteopskrifter her.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften