Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Mandeltærte med hindbær og mango 8

Her får du opskriften på den nemmeste mandeltærte med hindbær og mango. Den syrlige smag af hindbær og mangoen passer helt perfekt til den søde butterdej. På 1 time er den færdigbagt og klar til servering. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 8 personer

  • 1 plade Butterdej
  • 2 dl Hindbær
  • 1 tsk Kartoffelmel
  • 2 dl Mangoer (i tern)
  • 150 g Original ODENSE Marcipan 200g (fortyndet med vand, så den er sprøjtbar)
  • 9 tsk Kokos
  • Flormelis til dekoration

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Beklæd en tærteform med butterdej og prik huller i bunden med en gaffel. Sæt formen i køleskabet eller i fryseren i 30 minutter.
  2. Vend hindbær med kartoffelmel. Fyld tærteformen med hindbær og mango. Sprøjt fortyndet marcipan ud på frugterne, og drys med kokos.
  3. Bag tærten ved 180°C i ca. 20-25 minutter indtil kagen har en gylden farve.
    Serveres varm med evt. med is.

Tip

Uden for sæson, eller for nemhed skyld, kan der bruges både hindbær og mango fra frost. 

Find flere lækre opskrifter på tærter lige her.

Produkter i opskriften