Mandeltærte med hindbær og mango 8
Her får du opskriften på den nemmeste mandeltærte med hindbær og mango. Den syrlige smag af hindbær og mangoen passer helt perfekt til den søde butterdej. På 1 time er den færdigbagt og klar til servering.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 personer
- 1 plade Butterdej
- 2 dl Hindbær
- 1 tsk Kartoffelmel
- 2 dl Mangoer (i tern)
- 9 tsk Kokos
- Flormelis til dekoration
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Beklæd en tærteform med butterdej og prik huller i bunden med en gaffel. Sæt formen i køleskabet eller i fryseren i 30 minutter.
-
Vend hindbær med kartoffelmel. Fyld tærteformen med hindbær og mango. Sprøjt fortyndet marcipan ud på frugterne, og drys med kokos.
-
Bag tærten ved 180°C i ca. 20-25 minutter indtil kagen har en gylden farve.Serveres varm med evt. med is.
Tip
Uden for sæson, eller for nemhed skyld, kan der bruges både hindbær og mango fra frost.
Find flere lækre opskrifter på tærter lige her.