Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Mandeltærte med hindbær og mango 8

Her får du opskriften på den nemmeste mandeltærte med hindbær og mango. Den syrlige smag af hindbær og mangoen passer helt perfekt til den søde butterdej. På 1 time er den færdigbagt og klar til servering. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 8 personer

  • 1 plade Butterdej
  • 2 dl Hindbær
  • 1 tsk Kartoffelmel
  • 2 dl Mangoer (i tern)
  • 150 g Original ODENSE Marcipan 200g (fortyndet med vand, så den er sprøjtbar)
  • 9 tsk Kokos
  • Flormelis til dekoration

Sådan gør du

  1. Beklæd en tærteform med butterdej og prik huller i bunden med en gaffel. Set formen i køleskabet eller fryseren i 30 minutter.
  2. Vend hindbær med kartoffelmel. Fyld tærteformen med hindbær og mango. Sprøjt fortyndet marcipan ud på frugterne, og drys med kokos.
  3. Bag tærten ved 180°C i ca. 20-25 minutter, eller indtil kagen er gylden farve. Serveres som varm tærte og evt. med is.

Tip

Find flere lækre opskrifter på tærter lige her.

Produkter i opskriften