Jul

Jul er lig med julekalender, konfekt, traditioner og hygge med venner og familie. Det er også sæson for at stille den søde lækkersult med masser af marcipan og blød nougat.

Vi elsker julen hos Odense Marcipan og er klar til at fejre årets højtid!

På webshoppen kan du købe al den marcipan, nougat, chokolade og dekoration, som du skal bruge til din julebagning. Vi sender direkte hjem til din dør.

Her på siden kan du også finde inspiration til julekager, konfekt julehygge med børnene, spiselige julekalendere og adventsgaver.

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul!

Årets nyeste konfektopskrifter

Tips til konfekt

Jul The

Fejring af julen

I Danmark fejrer vi jul hvert år i december måned og topper fejringen juleaften d. 24. december med masser af hyggelige traditioner.

Der er mange traditioner, og hver familie vælger at gøre det på deres egen måde. De fleste fejrer julen med mange lækre sager og god mad. Og det gør vi også i Odense Marcipan.

Til den traditionelle konfekt, har vi alt det, du skal bruge. Se alle vores konfektopskrifter, tjek vores how-to-video ud og se, hvordan du laver hjemmelavede fyldte chokolader eller køb marcipan, nougat og chokoladeknapper her i vores webshop. Hvis du vil vide mere om, hvad konfekt egentlig er, så kan du læse mere om det her.

En tradition, som også er sjov for både børn og voksne, er julens dessert ris a la mande og mandelgaven, som gives til den, der finder den gemte mandel. Du kan læse mere om mandelgavens historie og få tips til ris a la mande her.

Ultimativ Konfekt Kopier Esben Fix

Konfektdag

Inviter til konfektdag!

Julen er lig med konfekt – og gerne masser af lækker konfekt! Inviter dine nærmeste familie og venner til konfektdag og få en super hyggelig dag i julens tegn. Du kan lave konfekt med vores konditor til Den store konfektdag. Bliv inspireret til årets julekonfekt her.

Der er mange ting, man skal huske, når man skal til at skabe flotte konfektkreationer. Det gør det hele lidt nemmere, hvis kagedåserne er fundet frem, inden man laver konfekt, og du får dejligt overskud, hvis du til dagen har lavet en særlig spilleliste med alle juleklassikerne.

Lær at lave konfekt med vores konditor

Sværhedsgrad1

Børnenes jul

Julen er i høj grad børnenes højtid, og vi har dedikeret et univers kun til børn og juleopskrifter til børn. Julen handler om at hygge sig sammen, og børn vil elske at være med i køkkenet og lave konfekt og søde sager, der er sjove og samtidig lækre at spise. Besøg vores børnejuleunivers her

Inviter børnene med i køkkenet og skab julehygge med julebagning eller konfekt. Vores opskrift på honningkager med marcipan er en hyggelig juleaktivitet du nemt kan lave med børnene. Skab julekonfekt formet som en julegås, rensdyr i marcipan eller små pindsvin marcipanfigurer. Hvis du vil være kreativ i juletiden finder du masser af inspiration i vores konfektunivers.

Risalamande Servering Glas

Juledesserter

Julemiddagen eller julefrokosten fortjener en sød afslutning, og vi har samlet en række forskellige forslag til julens desserter herunder. Hvad enten du er til den traditionelle ris a la mande, eller du vil prøve noget anderledes, så har vi opskriften til det. 

Den helt traditionelle juledessert er uden tvivl risalamanden. Vi har opgraderet den traditionelle risalamande med revet, ristet marcipan for at tilføre lidt ekstra sødme og knasende element til den ellers traditionelle juledessert.

Prøv ellers en lidt anerledes udgave af risalamande desserten, nemlig en risalamande dessertkage. Risalamande kagen er med en lækker marcipanbund toppet med en mascarponetop og et indlæg af Amarena kirsebær, hvor den søde og syrlige smag passer helt perfekt sammen. 

Du kan også servere vores opskrift på risalamande med kirsebærsorbet, marcipan og brændte mandler. Her får du endnu en lidt anderledes udgave af ris a la mande desserten, hvor du kan servere vores version med iskold kirsebærsorbet, sprød marcipan og knasende brændte mandler på toppen.

Få endnu mere inspiration til forskellige juledesserter lige her

Opskrifter på juledesserter